Cover image for ОДИН МІЛЬЙОН ЄВРО ВИДІЛЯЄ UNILEVER НА ПРОЄКТ «НЕЗЛАМНА КРАСА»

01.10.2024

Поширити:

ОДИН МІЛЬЙОН ЄВРО ВИДІЛЯЄ UNILEVER НА ПРОЄКТ «НЕЗЛАМНА КРАСА»

Проєкт «Незламна краса», який реалізується у Національному реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), що діє на базі Першого медоб’єднання Львова.

В межах проєкту буде проведено реконструкцію відділення щелепно-лицьової хірургії та закуплено спеціальне обладнання для відновлення обличчя людям, які отримали травми внаслідок воєнних дій. Реконструкція відділення дозволить повертати красу близько 410 пацієнтам на рік, а придбання нового обладнання допоможе оперувати надскладні випадки.

«З допомогою цього проєкту ми зможемо забезпечити лікарів, які оперують важкі травми обличчя, найкращим обладнанням, а пацієнтів – комфортними умовами перебування. Дуже дякуємо компанії Unilever за підтримку незламних українців», – зазначає Олег Самчук, генеральний директор Першого медоб’єднання Львова.

Unilever також пожертвувала понад 15 мільйонів євро для надання гуманітарної допомоги українцям, тісно співпрацюючи з установами ООН і місцевими неурядовими організаціями, щоб доставляти допомогу туди, де вона найбільше потрібна.

Поширити:

ЗРОБИТИ ВНЕСОК НА НАШ БЛАГОДІЙНИЙ РАХУНОК
Підтримати

Схожі публікації

Всі новини
Footer Logo

UNBROKEN