Cover image for ЗАПОВНЮЙТЕ АНКЕТУ, А МЕРЕЖА РЕСТОРАНІВ ЗАКИНЕ ЗА ВАС ДОНАТ НА ЦЕНТР UNBROKEN

23.05.2024

Поширити:

ЗАПОВНЮЙТЕ АНКЕТУ, А МЕРЕЖА РЕСТОРАНІВ ЗАКИНЕ ЗА ВАС ДОНАТ НА ЦЕНТР UNBROKEN

У Львові розпочинається опитування молоді щодо якості життя в місті, яке наступного 2025-го року матиме статус молодіжної столиці Європи. На основі анкетування буде розроблено стратегію молоді у громаді.

Організатори масштабного дослідження – Офіс «Львів – Молодіжна столиця Європи 2025» – за допомогою простого анкетування хочуть ліпше познайомитися з молоддю, дізнатися про її настрої і потреби та відповідно до них розвивати місто. Заохотити молодих людей активніше проходити опитування взялася франчайзингова мережа ресторанів Lviv Croissants. За кожну заповнену анкету компанія переказуватиме 100 грн на рахунок Національного реабілітаційного центру UNBROKEN. Таким чином, кожне опитування – це ваш внесок у відновлення наших українців та українок.

Пройти анкетування організатори закликають підлітків та молодих людей віком від 14 до 35 років. За результати опитування вдасться дослідити наступні аспекти: профіль молодої людини, цінності, взаємодія в соціумі, безпека та війна, здоров’я, кар’єра, дозвілля, громадська активність, схильність до міграції.

Опитування можна пройти ОСЬ ТУТ.

Доєднуйтеся до опитування та зробіть свій внесок у відновлення НЕЗЛАМНИХ українців!

*Дослідження проводиться в межах реалізації титулу «Львів — молодіжна столиця Європи’25» за підтримки Дитячого Фонду ЮНІСЕФ Україна та фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

Мережа ТВОРИ

Fama – Custom Research Agency

City Institute/Інститут міста

Робимо

Поширити:

ЗРОБИТИ ВНЕСОК НА НАШ БЛАГОДІЙНИЙ РАХУНОК
Підтримати

Схожі публікації

Всі новини
Footer Logo

UNBROKEN