Cover image for У ЛЬВОВІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ЦЕНТР МАТЕРІ ТА ДИТИНИ “НЕЗЛАМНІ МАТУСІ” ДЛЯ ВАГІТНИХ ТА ПОРОДІЛЬ, ЯКІ РЯТУЮТЬСЯ ВІД ВІЙНИ

15.07.2022

Поширити:

У ЛЬВОВІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ЦЕНТР МАТЕРІ ТА ДИТИНИ “НЕЗЛАМНІ МАТУСІ” ДЛЯ ВАГІТНИХ ТА ПОРОДІЛЬ, ЯКІ РЯТУЮТЬСЯ ВІД ВІЙНИ

У Львові свої двері відкрив центр матері та дитини “НЕЗЛАМНІ Матусі”. Майбутнім матерям провели тематичні навчання із профільними фахівцями та презентували центр. Наразі це два будиночки, в яких можуть жити понад 100 людей. Будинки оснащені усім необхідним для комфортного проживання немовлят та їх матерів.

На території розташовані ігрові майданчики для дітей, відпочинкові зони, спортивні майданчики, а також зручні прогулянкові маршрути над ставком. На території центру чергуватиме медперсонал, який зможе проконсультувати та прийти на допомогу в разі потреби. Містечко створене для того, щоб жінки при надії та породіллі, які були змушені покинути свої домівки через війну, змогли знайти прихисток, насолоджуватись материнством та реабілітовуватись після пологів в належних умовах.

До заходу долучився міський голова Львова Андрій Садовий, а також генеральний директор Червоного Хреста України Максим Доценко та його заступник Ілля Клецьковський. Проєкт було реалізовано за підтримки Червоного Хреста України, який виділив на зведення будинків 710 000 євро.

“НЕЗЛАМНІ Матусі” – є частиною екосистеми турботи та підтримки про людей, які постраждали від війни. Потурбуватись про добробут маленьких українців за якими майбутнє України – наш обов’язок.

Поширити:

ЗРОБИТИ ВНЕСОК НА НАШ БЛАГОДІЙНИЙ РАХУНОК
Підтримати

Схожі публікації

Всі новини
Footer Logo

UNBROKEN